Spontaan samenwerken met de buren

Met een grote glimlach kijk ik terug naar afgelopen weekend. Een weekend waarbij we voor een familiedag een inloopworkshop hebben georganiseerd en waarbij een leuke samenwerking ontstond met de buren van  “Bij de molen”. Spontaan samenwerken met de buren, super leuk!


 

Creatieve inloop workshop 


De familie begon met koffie en bij-kletsen “Bij de molen”  en zouden om 15.00 een rondleiding door Hattem krijgen verzorgd door Herman. Niet zomaar een rondleiding maar een rondleiding over het Hattem van één van de familie leden. Daarna konden de mensen die zin hadden aanschuiven voor een workshop Gelli plate plantafdrukken. Nu was het zo dat de harde regenbuien roet in het eten gooiden. Het was in de middag in eerste instantie niet het moment voor een rondwandeling, het regende veel te hard. Vervolg was dat er veel familie leden binnen kwamen bij Angelart voor een workshop. De voorbereide tafels waren al snel vol. Snel hebben we ook de stamtafel ( onze tafel gemaakt van de stam van een Hattemse kastanjeboom) klaar gemaakt om aan te werken. 

 

De organisator van de familiedag had aan alles gedacht. Onder andere aan Poncho’s. Zo ging hij ervanuit dat iedereen zijn nette kleding aan zou hebben en deelnemers misschien niet mee zouden doen met de workshop als ze het risico zouden hebben dat de kleding vies werd. Geweldig hoe iedereen een kleurrijke plastic poncho aantrok alsof het de normaalste zaak van de wereld was. 

 


De gasten gingen lekker aan de slag met geli plate en plantmateriaal en maakten zo kleurrijke afdrukken. Nog meer familie leden sloten aan, deden mee of stonden lekker te kletsen. Een super gezellige enthousiaste sfeer. Gevolg was dat de buurtjes van “ Bij de molen” hun lekkere hapjes bij ons kwamen uitdelen. Eind van de middag werd het droog en kon de rondleiding alsnog doorgaan. Ter afsluiting van de dag werd er lekker gegeten “Bij de molen” . Het glaswerk van ons en dat van de molen werd herverdeeld ( van de ene naar de andere locatie slingert er wel eens wat rond) en konden we terug kijken op een super leuke spontane samenwerking. Dank je wel familie en dank je wel buren van Bij de molen.

De leukste creatieve workshops van Hattem  en omgeving 

Wil jij ook een leuke creatieve workshop volgen met vrienden, familie, collega’s of een andere groep? Een workshop is bij ons te boeken vanaf 4 personen. Tot 12 personen kunnen jullie terecht op onze eigen locatie bij Angelart. Voor grotere groepen kunnen we in overleg uitwijken naar andere locaties of weer fijn samenwerken met bijvoorbeeld de buren.