arrow_drop_up arrow_drop_down

Workshops

Angelart Kunst&Zo wil naast een winkel waar kunst- en cultuur producten verkocht worden ook tijd en ruimte maken voor het aanbieden van workshops en lessen. De workshops worden verzorgd door Angela Peters en of regionale makers en kunstenaars. 

Hieronder de workshops die wij momenteel aanbieden. Deze worden gegeven op bepaalde momenten, een plaats kan gekocht worden in de webwinkel, let op vol is vol.

Naast de vaste workshop momenten kan je bij ons ook een workshop boeken voor groepen tussen de 10 en 20 personen. Dit kan op vrijdag of zaterdag overdag of op een avond. Bel of mail ons voor de mogelijkheden. Voor gegevens zie onze contactpagina Voorlopig helaas geen workshops op onze lokatie

creatieve thuis workshop pakketten

Wat kan wel: 


THUISWORKSHOPS

Met onze DIY Kits haal je een workshop in een doosje. Je vind hierin alles wat je nodig hebt om te gekke projecten te maken. Met speciaal geselecteerde materialen en met stap-voor-stap instructies in woord en video, zodat je een nieuwe techniek kunt leren wanneer je maar wilt, waar je maar wilt en met wie je maar wilt.

Workshops op lokatie bij Angelart in Hattem

monoprint workshop

Plantafdrukken 

Hoe maak je nou die bijzondere afdrukken? Nou eigenlijk is dat helemaal niet zo heel erg moeilijk. Tijdens de workshop plantafdrukken leggen we je onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee uit hoe dit gaat en ga je daarna lekker zelf aan de slag. 


Momenteel helaas geen workshops

v.a. 24,50 p.p
hoe maak je stempels

Stempels

Tijdens de workshop stempels maken guts je een stuk rubber tot stempel. Een guts is een hol mesje waarmee je het rubber weg kan snijden. Je kan een eigen stempel ontwerp maken of aan de slag met de voorbeelden die aanwezig zijn. Aan het eind van de workshop kan je zelfstandig een stempel snijden en in een herhalend patroon afdrukken.  Momenteel helaas geen workshops
v.a. 24,50 p.p
creatieve workshops Hattem

Aquarelverf

Tijdens de aquarel workshop leggen we je onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee uit hoe je met behulp van leuke, eenvoudige technieken van alles over de verf, kleuren en vormen leert. Na wat techniek oefeningen ga je werken aan een eindwerk.


Momenteel helaas geen workshops

v.a. 24,50 p.p

Thuisworkshops

stempel pakket
v.a. € 24,95

DIY Stempels Maken

Met de DIY Stempel Kit van Natuurlijk Angelart haal je een workshop in een doosje in huis. Er zijn drie varianten. In deze starters kit vindt je alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met te gek gave stempel projecten.
Laat de grafisch kunstenaar in je zelf naar boven komen en snijdt zelf gedetaileerde stempels uit dit zachte stempel rubber Maak grote stempels of maak meerdere kleine stempels. Je kan je stempels gebruiken voor het maken van 1 afdruk, of gebruik je stempels om er een patroon van te maken.knutsel pakket
v.a €14,95

DIY Krimp Kunst pakket

Met het DIY Krimp Kunst pakket van Natuurlijk Angelart maak je je eigen krimpfiguurtjes met krimpfolie. Een leuke krimpi activiteit voor een vrije middag of bijvoorbeeld een (kinder) feestje.Teken en kleur je ontwerp op het krimpfolie. Leg vervolgens het krimpfolie ontwerp in een voorverwarmde oven op 150 graden. Je ontwerp wordt dan 3 keer kleiner en 9 keer dikker. Het gekrompen figuurtje kan je gebruiken om aan een ketting of sleutelhanger te hangen. Je kan er ook broches, labels, of nog zoveel meer van maken
Enter your stars
waterverf set
v.a €9,95

Losse craft materialen

Losse craft materialen en DIY pakketten van Natuurlijk Angelart en andere mooie merken. Natuurlijk Angelart is het merk van Angela Peters en Galerie Winkel Angelart Kunst&Zo “Ik wil verbinden”.
Omdat het in deze tijd moeilijk is om met grotere groepen een workshop te doen heeft Angela de Do it Your Self, DIY pakketten bedacht. Mooie zelf maak pakketten van goed kwaliteit met daarbij online instructie filmpjes. “Ik wil lichtjes in de ogen zien van , makers, bezoekers en deelnemers”.
Die lichtjes zien kan dus niet altijd live maar Angela vindt het super leuk als het werk gedeeld wordt, in een mailtje, sociale media of in een comment. “Ik vindt het geweldig om te luisteren en te zien wat mensen werkelijk drijft. Dat is wat ons uiteindelijk bindt.”

De video's van Angelart 

Online stap voor stap filmpjes, tips, trucs & technieken 

Fijn dat je er bent!