aquarelverf voor beginners

Workshops

Volg één van onze creatieve workshops

Angelart Kunst&Zo wil naast een winkel waar kunst- en cultuur producten en kunstenaarsmaterialen verkocht worden ook tijd en ruimte maken voor het aanbieden van workshops en lessen.

De workshops worden verzorgd door Angela Peters en of regionale makers en kunstenaars. 


Naast de vaste workshop momenten kun je bij ons ook een workshop boeken voor groepen vanaf 4 personen. Tot 12 personen kun je terecht op onze eigen lokatie bij Angelart, voor grotere groepen kunnen we in overleg uitwijken naar andere locaties in Hattem. We hebben workshop plekken in de avond en overdag. Reserveer of neem contact op via de contactpagina.


Liever een workshop op een lokatie naar jouw voorkeur? Dat kan. Neem dan even contact op en dan kijken we wat kan.


Extra: op de workshop avond een korting van 15 % op het hele assortiment van Angelart .

Hanzejaar Workshop agenda  

Een initiaal workshop

Letter Illustraties

Vr 12 mei 19.30 uur

Een initiaal is een versierde en vergrote beginletter van een tekst

en werd in middeleeuwse handschriften gebruikt om de tekst te structureren. Geïnspireerd op de middeleeuwse initiaal letters is 

De workshop, ‘Letter Illustraties’ ontstaan. Tijdens deze workshop leer je van alles over inspiratie, technieken wassingen, kleur en ordening van beeld.  De workshop Letter illustraties is een - workshop met praktische aquarel oefeningen en ontwerp voorbeelden. Je kunt werken met de kant en klare voorbeelden of je kunt je eigen letter ontwerp maken. Deze workshop is het gehele Hanzejaar online beschikbaar met een mooie korting en ook te volgen bij Angelart Kunst&Zo, Achterstraat 50 Hattem


Workshop duur: 2 uur


Inclusief gebruik van materialen 

en een kop koffie of thee

Na afloop ga je met mooie proefjes en een letter illustraties in aquarel naar huis. 


extra: op de workshop avond een korting van 15 % op het hele assortiment van Angelart 

27,50  25,- pp


Vol is vol 

Kies een creatieve workshop voor een vriendinnen uitje, familiedag, personeelsfeest of voor wat voor een gelegenheid je zelf maar kunt bedenken. Je kunt overdag of in de avond bij Angelart terecht 

Workshops op lokatie bij Angelart in Hattem

Gelli plate stencil  monoprint workshop hattem

Gelli plate stencil afdrukken 

Tijdens de workshop gelli plate stencil afdrukken leggen we je onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee uit hoe dit gaat en ga je daarna lekker zelf aan de slag. 

We gaan diverse stencilart technieken bespreken en daarna ga je zelf aan de slag Met een Gelli plate, acrylverf, stencils en en andere materialen. Na afloop ga je met een mooie collectie afdrukken en een afdruk op een katoenen tas naar huis.


Workshop is te boeken voor groepen vanaf 4 personen. Tot 12 personen kan je terecht op onze eigen lokatie bij Angelart, voor grotere groepen kunnen we in overleg uitwijken naar andere locaties in Hattem.

v.a. 27,50 p.p

hoe maak je stempels

Stempels

Tijdens de workshop stempels maken guts je een stuk rubber tot stempel. Een guts is een hol mesje waarmee je het rubber weg kan snijden.

Thema’s waar je mee bezig kan zijn bijvoorbeeld portret stempels, vogel stempels, insecten stempels of patroon stempels. Je kunt aan de slag met de voorbeelden die aanwezig zijn, of je kunt natuurlijk ook een eigen stempel ontwerp maken.Workshop is te boeken voor groepen vanaf 4 personen. Tot 12 personen kan je terecht op onze eigen lokatie bij Angelart, voor grotere groepen kunnen we in overleg uitwijken naar andere locaties in Hattem.

v.a. 27,50 p.p
fluitenkruid print werk aan de muur

Plantafdrukken 

Hoe maak je nou die bijzondere afdrukken? Nou eigenlijk is dat helemaal niet zo heel erg moeilijk. Tijdens de workshop plantafdrukken leggen we je onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee uit hoe dit gaat en ga je daarna lekker zelf aan de slag. 


Te boeken vanaf 1 april tm 30 oktober 
Workshop is te boeken voor groepen vanaf 4 personen. Tot 12 personen kan je terecht op onze eigen lokatie bij Angelart, voor grotere groepen kunnen we in overleg uitwijken naar andere locaties in Hattem.

v.a. 27.50 p.p
Add Your Stars
creatieve workshops Hattem

Aquarelverf

Tijdens de aquarel workshop leggen we je onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee uit hoe je met behulp van leuke, eenvoudige technieken van alles over de verf, kleuren en vormen leert. Na wat techniek oefeningen ga je werken aan een eindwerk.

we hebben aquarel workshops in verschillende thema’s; Insecten, Luchten en silhouetten of abstract Workshop is te boeken voor groepen vanaf 4 personen. Tot 12 personen kan je terecht op onze eigen lokatie bij Angelart, voor grotere groepen kunnen we in overleg uitwijken naar andere locaties in Hattem.v.a. 27,50 p.p
Japans patroon papier workshop

Orizomegami papier patronen en Japans boekbinden

Maak je eigen unieke patroonpapier geïnspireerd op het Japanse Orizomegami en maak er een handgemaakt notitieboekje van. Orizome betekend "gevouwen verven" en is een Japanse papierkunsttechniek die "origami'' papiervouwen en dompelverven met gekleurd pigment combineert.
Workshop is te boeken voor groepen vanaf 4 personen. Tot 12 personen kan je terecht op onze eigen lokatie bij Angelart, voor grotere groepen kunnen we in overleg uitwijken naar andere locaties in Hattem.


v.a. 27,50 p.p

Online lessen 

Liever individueel aansluiten bij een workshop? Dat kan ook. Regelmatig organiseren we workshops op inschrijving 

zelf stempels make voordeel

Zelf stempels maken, de online cursus


  • Stap voor stap je eigen stempels maken en afdrukken, met behulp van kant en klare voorbeelden, maar ook de vrijheid om je eigen creatieve keuzes te maken.


  • Onbeperkt toegang


  • 21 lessen en verschillende modules (basistechnieken, Portretten, Vogels en patronen


Online aquarellessen

Start vandaag nog met de online cursus aquarelleren

Stap voor stap leren aquarelleren met behulp van kant en klare voorbeelden, maar ook de vrijheid om je eigen creatieve keuzes te maken.

Laten we samen wat maken!

creatieve thuis workshop pakketten

THUISWORKSHOPS

Met onze DIY Kits haal je een workshop in een doosje. Je vind hierin alles wat je nodig hebt om te gekke projecten te maken. Met speciaal geselecteerde materialen en met stap-voor-stap instructies in woord en video, zodat je een nieuwe techniek kunt leren wanneer je maar wilt, waar je maar wilt en met wie je maar wilt. Voor de online video's kan je gratis een account aanmaken 

stempel pakket
€ 29,95,-
v.a. € 25,95

DIY Stempels Maken

Met de DIY Stempel Kit van Natuurlijk Angelart haal je een workshop in een doosje in huis. Er zijn drie varianten. In deze starters kit vindt je alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met te gek gave stempel projecten.
Laat de grafisch kunstenaar in je zelf naar boven komen en snijdt zelf gedetaileerde stempels uit dit zachte stempel rubber Maak grote stempels of maak meerdere kleine stempels. Je kan je stempels gebruiken voor het maken van 1 afdruk, of gebruik je stempels om er een patroon van te maken.aquarelworkshop
€ 44,95

Compleet aquarel starters pakket

In onze “Angelart Aquarel starters pakket” vind je alles wat je nodig hebt om te starten met aquarellen. Je kunt natuurlijk een eigen ontwerp in aquarel uitwerken, maar met de ontwerpen uit het pakket en het transfer papier kan je ook bestaande ontwerpen overzetten op aquarel papier. Online vind je de filmpjes die horen bij het workshop pakket. 

knutsel pakket
v.a €14,95

DIY Krimp Kunst pakket

Met het DIY Krimp Kunst pakket van Natuurlijk Angelart maak je je eigen krimpfiguurtjes met krimpfolie. Een leuke krimpi activiteit voor een vrije middag of bijvoorbeeld een (kinder) feestje.Teken en kleur je ontwerp op het krimpfolie. Leg vervolgens het krimpfolie ontwerp in een voorverwarmde oven op 150 graden. Je ontwerp wordt dan 3 keer kleiner en 9 keer dikker. Het gekrompen figuurtje kan je gebruiken om aan een ketting of sleutelhanger te hangen. Je kan er ook broches, labels, of nog zoveel meer van maken
waterverf set

Losse kunstenaarsmaterialen

Losse kunstenaarsmaterialen en DIY pakketten van Natuurlijk Angelart en andere mooie merken.


Natuurlijk Angelart is het merk van Angela Peters en Galerie Winkel Angelart Kunst&Zo “Ik wil verbinden”.
Omdat het soms moeilijk is om met grotere groepen een workshop te doen heeft Angela de Do it Your Self, DIY pakketten bedacht. Mooie zelf maak pakketten van goed kwaliteit met daarbij online instructie filmpjes. Daarnaast kan je bij Angelart terecht voor kunstenaarsmaterialen van verschillende mooie merken zoals Amsterdam acry, Van Gogh, Talens en meer.


“Ik wil lichtjes in de ogen zien van , makers, bezoekers en deelnemers”.
Die lichtjes zien kan dus niet altijd live maar Angela vindt het super leuk als het werk gedeeld wordt, in een mailtje, sociale media of in een comment. “Ik vindt het geweldig om te luisteren en te zien wat mensen werkelijk drijft. Dat is wat ons uiteindelijk bindt.”

De video's van Angelart 

Online stap voor stap filmpjes, tips, trucs & technieken die horen bij de thuis workshops in een doosje:

meld je gratis aan op onze online werkplaats