aquarelverf voor beginners

Workshops

Volg één van onze creatieve workshops

De workshops worden verzorgd door Angela Peters en of regionale makers en kunstenaars. 


Naast de vaste workshop momenten kun je bij ons ook een workshop boeken voor groepen vanaf 4 personen. Tot 12 personen kun je terecht op onze eigen lokatie bij Angelart, voor grotere groepen kunnen we in overleg uitwijken naar andere locaties in Hattem. We hebben workshop plekken in de avond en overdag. Reserveer of neem contact op via de contactpagina.


Liever een workshop op een lokatie naar jouw voorkeur? Dat kan. Neem dan even contact op en dan kijken we wat kan.

Kies een creatieve workshop voor een vriendinnen uitje, familiedag, personeelsfeest of voor wat voor een gelegenheid je zelf maar kunt bedenken. Je kunt overdag of in de avond bij Angelart terecht 

monoprint workshop

Plantafdrukken 

Hoe maak je nou die bijzondere afdrukken? Nou eigenlijk is dat helemaal niet zo heel erg moeilijk. Tijdens de workshop plantafdrukken leggen we je onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee uit hoe dit gaat en ga je daarna lekker zelf aan de slag. 


Workshop is te boeken voor groepen vanaf 4 personen. Tot 12 personen kan je terecht op onze eigen lokatie bij Angelart, voor grotere groepen kunnen we in overleg uitwijken naar andere locaties in Hattem.


v.a. 27.50 p.p
hoe maak je stempels

Stempels

Tijdens de workshop stempels maken guts je een stuk rubber tot stempel. Een guts is een hol mesje waarmee je het rubber weg kan snijden.

Thema’s waar je mee bezig kan zijn bijvoorbeeld portret stempels, vogel stempels, insecten stempels of patroon stempels. Je kunt aan de slag met de voorbeelden die aanwezig zijn, of je kunt natuurlijk ook een eigen stempel ontwerp maken.Workshop is te boeken voor groepen vanaf 4 personen. Tot 12 personen kan je terecht op onze eigen lokatie bij Angelart, voor grotere groepen kunnen we in overleg uitwijken naar andere locaties in Hattem.

v.a. 27,50 p.p
Japans patroon papier workshop

Orizomegami papier patronen en Japans boekbinden

Maak je eigen unieke patroonpapier geïnspireerd op het Japanse Orizomegami en maak er een handgemaakt notitieboekje van. Orizome betekend "gevouwen verven" en is een Japanse papierkunsttechniek die "origami'' papiervouwen en dompelverven met gekleurd pigment combineert.
Workshop is te boeken voor groepen vanaf 4 personen. Tot 12 personen kan je terecht op onze eigen lokatie bij Angelart, voor grotere groepen kunnen we in overleg uitwijken naar andere locaties in Hattem.


v.a. 27,50 p.p
creatieve workshops Hattem

Aquarelverf

Tijdens de aquarel workshop leggen we je onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee uit hoe je met behulp van leuke, eenvoudige technieken van alles over de verf, kleuren en vormen leert. Na wat techniek oefeningen ga je werken aan een eindwerk.

we hebben aquarel workshops in verschillende thema’s; Insecten, Luchten en silhouetten of abstract Workshop is te boeken voor groepen vanaf 4 personen. Tot 12 personen kan je terecht op onze eigen lokatie bij Angelart, voor grotere groepen kunnen we in overleg uitwijken naar andere locaties in Hattem.v.a. 27,50 p.p

Online lessen 

Liever individueel aansluiten bij een workshop? Dat kan ook. Regelmatig organiseren we workshops op inschrijving 

zelf stempels make voordeel

Zelf stempels maken, de online cursus


  • Stap voor stap je eigen stempels maken en afdrukken, met behulp van kant en klare voorbeelden, maar ook de vrijheid om je eigen creatieve keuzes te maken.


  • Onbeperkt toegang


  • 21 lessen en verschillende modules (basistechnieken, Portretten, Vogels en patronen


Online aquarellessen
Stap voor stap leren aquarelleren met behulp van kant en klare voorbeelden, maar ook de vrijheid om je eigen creatieve keuzes te maken.

Laten we samen wat maken!

creatieve thuis workshop pakketten

Met onze DIY Kits haal je een workshop in een doosje. Je vind hierin alles wat je nodig hebt om te gekke projecten te maken. Met speciaal geselecteerde materialen en met stap-voor-stap instructies in woord en video, zodat je een nieuwe techniek kunt leren wanneer je maar wilt, waar je maar wilt en met wie je maar wilt. Voor de online video's kan je gratis een account aanmaken 

stempel pakket
€ 29,95,-
v.a. € 25,95

Met de DIY Stempel Kit van Natuurlijk Angelart haal je een workshop in een doosje in huis. Er zijn drie varianten. In deze starters kit vindt je alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met te gek gave stempel projecten.
Laat de grafisch kunstenaar in je zelf naar boven komen en snijdt zelf gedetaileerde stempels uit dit zachte stempel rubber Maak grote stempels of maak meerdere kleine stempels. Je kan je stempels gebruiken voor het maken van 1 afdruk, of gebruik je stempels om er een patroon van te maken.aquarelworkshop
€ 39,95

In onze “Angelart Aquarel starters pakket” vind je alles wat je nodig hebt om te starten met aquarellen. Je kunt natuurlijk een eigen ontwerp in aquarel uitwerken, maar met de ontwerpen uit het pakket en het transfer papier kan je ook bestaande ontwerpen overzetten op aquarel papier. Online vind je de filmpjes die horen bij het workshop pakket. 

knutsel pakket
v.a €14,95
Met het DIY Krimp Kunst pakket van Natuurlijk Angelart maak je je eigen krimpfiguurtjes met krimpfolie. Een leuke krimpi activiteit voor een vrije middag of bijvoorbeeld een (kinder) feestje.Teken en kleur je ontwerp op het krimpfolie. Leg vervolgens het krimpfolie ontwerp in een voorverwarmde oven op 150 graden. Je ontwerp wordt dan 3 keer kleiner en 9 keer dikker. Het gekrompen figuurtje kan je gebruiken om aan een ketting of sleutelhanger te hangen. Je kan er ook broches, labels, of nog zoveel meer van maken
waterverf set
Losse kunstenaarsmaterialen en DIY pakketten van Natuurlijk Angelart en andere mooie merken.


Natuurlijk Angelart is het merk van Angela Peters en Galerie Winkel Angelart Kunst&Zo “Ik wil verbinden”.
Omdat het soms moeilijk is om met grotere groepen een workshop te doen heeft Angela de Do it Your Self, DIY pakketten bedacht. Mooie zelf maak pakketten van goed kwaliteit met daarbij online instructie filmpjes. Daarnaast kan je bij Angelart terecht voor kunstenaarsmaterialen van verschillende mooie merken zoals Amsterdam acry, Van Gogh, Talens en meer.


“Ik wil lichtjes in de ogen zien van , makers, bezoekers en deelnemers”.
Die lichtjes zien kan dus niet altijd live maar Angela vindt het super leuk als het werk gedeeld wordt, in een mailtje, sociale media of in een comment. “Ik vindt het geweldig om te luisteren en te zien wat mensen werkelijk drijft. Dat is wat ons uiteindelijk bindt.”

De video's van Angelart 

Online stap voor stap filmpjes, tips, trucs & technieken die horen bij de thuis workshops in een doosje:

meld je gratis aan op onze online werkplaats