creatieve kinderfeestjes in Hattem zwolle

De leukste creatieve kinderfeestjes van Hattem  en omgeving 

die zijn te vinden bij Angelart Kunst&Zo

creatieve kinderfeestjes hattem zwollei

17 jaar 

Ervaring in het geven van lessen en workshops
creatieve kinderfeestjes hattem zwollei

2000+

Tevreden klanten
creatieve kinderfeestjes hattem zwollei

Locatie

Feestjes kunnen bij Angelart of op eigen lokatie gevierd worden.
angela peters

Creatief feestvieren

Ben jij graag creatief bezig en wil jij samen met jouw vrienden en vriendinnen op een creatieve manier je verjaardag vieren? Kies dan voor één van de feestjes bij Angelart Kunst&Zo. Zo’n creatief feestje is er voor kinderen vanaf 8 jaar en duurt ongeveer twee uur.

maak je eigen oorbellen en ketting

Maak je eigen krimp sieraden

Ga samen met je mede feestvierders je eigen sieraden lijn ontwerpen en maak jullie eigen ketting en oorbellen met krimpfolie.  Kies bestaande ontwerp- en patroonvoorbeelden of maak iets helemaal naar je eigen stijl en wens. Nadat je je vorm hebt ingekleurd met potlood, pen en acryl stiften laten we het krimpen in de oven. Super leuke resultaten. Ben je niet zo van de sieraden, dan kun je ook een sleutelhanger maken.

maak je eigen foamstempels

Maak je eigen foam stempels

Foam is een geweldig materiaal. Je kunt er in knippen in kerven en afdrukken mee maken. Jullie gaan verschillende stempels maken en deze afdrukken. Wat dacht je van een poppetje met verschillende kapsels, die ook nog eens een ijsje eet?! Mix en match je vormen en maak een hele stapel afdrukken. Ben je klaar met stempelen? Dan kun je je er een boekje van maken en deze inbinden volgens de Japanse 4 gaten methode.

workshop hattem zwolle

Notitieboekje maken met Orizomegami  kaft

Tijdens de workshop Orizomegami papier patronen en Japans boekbinden maken jullie je eigen unieke patroonpapier geïnspireerd op het Japanse Orizomegami of Orizome. Je leert verschillende vouwtechnieken en daarna doop je het gevouwen papier in de inkt. Al snel krijg je een stapel zelfgemaakt patroon papier.  Tijdens het drogen van het papier gaan de voorbereidingen voor het Japans boekbinden van start en maak je uiteindelijk van je patroonpapier een omslag voor een notitie boekje.

creatieve kinderfeestjes hattem zwollei

Feestjes kunnen bij Angelart of op eigen locatie gevierd worden.

Een creatief feestje bij Angelart kost 130 euro, en is op basis van maximaal 8 kinderen. Dit is inclusief alle materialen, limonade en iets lekkers. Natuurlijk gaat iedereen met een zelfgemaakt werkstuk naar huis. Angelart heeft plek voor 12 kinderen. Mocht je meer gasten uit willen nodigen dan is de meerprijs 15 euro per kind. 


Geef je liever een feestje op een eigen locatie? Dat kan ook. Ik kan naar jouw locatie toekomen tegen een meerprijs van 30 euro, mits dit binnen een straal van 20 km om Hattem ligt. 

Ik neem al het materiaal voor het creatieve feestje mee. Het enige wat er nodig is, een ruime tafel en voldoende stoelen waar alle kinderen aan kunnen zitten. Ik zorg zelf voor tafelzeil ter bescherming van de tafel(s) 

Creatieve kinderfeesten worden verzorgd door Angela Peters kunnen op maandag middag, woensdag middag en vrijdag middag gevierd worden. Feestjes op eigen locatie kunnen in overleg ook op andere tijdstippen gepland worden. Mits de agenda het toelaat. 

Zelf oorbellen maken met krimpfolie

Wist je dat we ook Angelart thuisworkshop pakketten hebben?

Omdat workshops op lokatie niet altijd mogelijk zijn en omdat niet iedereen meer tijd heeft om naar een fysieke workshop of cursus te gaan kan je via onze workshops in een doosje, online lessen en workshops leuke nieuwe technieken leren.
Onze workshop in een doosje zijn mooie zelf maak pakketten van goed kwaliteit met daarbij online instructie filmpjes

Twijfel je nog of heb je nog vragen over de creatieve feestjes? neem gerust contact met ons op 

workshop hattem zwolle