Download GRATIS 10 toffe stempel technieken en start vandaag nog met stempels maken.

Hoe maak je stempels en wat kun je ermee? We delen graag 10 stempel technieken voor een vliegende start in stempels maken o.a met: 
  • stempels maken met producten uit de keuken
  • Stempel sjablonen
  • Ontwerpen overzetten
  • Stempels snijden
  • Afdrukken in patroon
  • In-inkten 

 Plus nog een extra tip over hoe je je eigen stempel ontwerp kan maken. Vul je naam en mailadres in en ontvang het e-book binnen een paar minuten in je mailbox. 

50%
Laten we samen wat maken!
Met 10 gratis stempeltechnieken
Downloaden
stempel technieken van studio angelart
angela over stempel technieken

Voor mij is het werken met deze technieken een manier om even helemaal uit m’n hoofd te gaan, lekker bezig zijn, gedachten laten varen en in een heerlijke staat van zijn komen.

Angela

Mijn eigen beeldend stempel werk

Bij Angelart ben ik veel bezig met het maken van stempels. Ik maak er kunst drukken van, al dan niet in mixed media. Momenteel zit ik vooral in de blad vormen en insecten. Het is zo prachtig om te zien hoe divers deze onderwerpen in vorm en structuur zijn. Insecten en blad vormen zijn voor mij een geweldige inspiratiebron. Ik vind het maken van zo’n kunstdruk een geweldig proces. Je begint met een ontwerp, snijd het uit en print het op papier of textiel. Het leukste is misschien wel dat het helemaal niet zo moeilijk is. met de juiste tips en trucs kan je al heel snel zelf aan de slag. 


  • Je kan al stempels maken met spullen uit de keuken. Ga bijvoorbeeld eens aan de slag met een aardappel en aardappelmesje. 
  • Vroeger op school heb je misschien wel lino gesneden. Erg taai spul. Met een gummetje of soft rubber stempel blok glijdt je guts er zo doorheen. 
  • Je kan kant en klare stempel ontwerpen uit het boek overnemen maar ik vertel je ook waar ik mijn inspiratie vandaan haal en hoe je dit kan omzetten in een eigen ontwerp. 
eigen stempels Mixed media insecten druk

Laten we samen stempels maken!

Download hier je gratis e-book stempeltechnieken en sjablonen zodat je snel met je eigen stempels aan de slag kan.  Je ontvangt het e-book binnen een paar minuten in je mailbox 
50%
Laten we samen wat maken!
Met 10 gratis stempel technieken
Download
laten we samen stempels maken