Aquarel workshop luchten en silhouetten online

Start vandaag nog met aquarel schilderen

en maak de mooiste luchten in aquarelverf 

16 jaar

docent 

7 jaar

beeldend kunstenaar

lessen

online en offline workshops en lessenseries

Stap voor stap leren aquarelleren met behulp van kant en klare voorbeelden, maar ook de vrijheid om je eigen creatieve keuzes te maken

Creatieve online workshops en cursussen

Moderne aquarel technieken

Leer eigentijdse aquarel technieken en maak leuke kunstwerkjes en cadeautjes

Creatieve online lessen

Stap voor Stap

Stap voor stap oefeningen in video's en voorbeelden
Creatieve online workshops en cursussen

Creatieve keuzes

Werken met kant en klare voorbeelden maar ook ruimte voor je eigen creatieve keuzes 

Hey hoi, Mijn naam is Angela Peters beeldend kunstenaar, illustrator en docent in de beeldende vakken.

De laatste jaren ben ik veel veel bezig met aquarelverf. Ik vind het geweldig om te experimenteren met water en aquarel en vind het leuk om technieken met anderen te delen. Als ik bezig ben met schilderen kan ik hier helemaal in opgaan. Als een soort meditatie kan ik bezig zijn met verf, papier en water. Ontspannen door doen en daarna verrast zijn over wat ik nu weer gecreëerd heb. Deze online aquarel workshop gaat over eenvoudige luchten en silhouetten.

 


O jee wat nieuws leren?

In een drukte van alledag is het fijn om even tijd voor jezelf te maken, iets nieuws te leren, te ontspannen door doen. De drempel om te starten kan soms zo hoog zijn. Onderstaande drempels hoor ik regelmatig. Misschien komen deze drempels ook wel bij jou op:

 1. Ik ken de basistechnieken niet.
 2. Ik weet niet hoe ik moet beginnen.
 3. Ik heb heen inspiratie.
 4. Ik ben bang dat het niet mooi genoeg wordt.
 5. Ik ben perfectionistisch maar zou graag wat losser willen werken.
 6. Ik weet niet welk materiaal ik moet gebruiken.
 7. Ik wil wel leren maar heb geen tijd.
 8. Ik heb veel ideeën maar weet niet hoe ik ze moet uitwerken.  


Waarom wel!

Ik geloof dat iedereen een creatieve kant heeft, deze wil ik graag met jou ontdekken. In de workshop luchten en silhouetten leer je stap voor stap aquarelleren.

 • Je leert in verschillende thema's de basis technieken.
 • Met kant en klare voorbeelden, maar ook met de vrijheid om je eigen creatieve keuzes te maken.
 • Deze technieken kan je toepassen in kleine kunstwerkjes. (cadeautjes voor jezelf en anderen :)
 • We leren je hoe je de technieken op een spontane manier kan inzetten.
 • Als je nog geen materialen hebt kan je bij ons een starters set aanschaffen. Daarnaast vertel ik ook over verschillende materialen.
 • Eigentijdse technieken.
 • Lekker creatief bezig zijn op jouw tijd en jouw plaats.


Online aquarel workshop
voorbeelden uit de cursus

De workshop luchten en silhouetten 

De workshop luchten en silhouetten is opgebouwd uit lessen over inspiratie, technieken en 13 eindwerken. In 32 lessen met 30 video’s leer je van alles over wassingen, kleurschakeringen en ordening van beeld. In een relatief korte tijd kan je geweldige schilderingen maken waar je echt trots op kunt zijn. Benader de opdrachten onderzoekend en op een ontspannen. Maak lekker tijd voor jezelf en geniet van de leuke cadeautjes die bij het creëren ontstaan. 


In de bijlagen van de workshop staan verschillende sjablonen die je kunt gebruiken voor de projecten. Wil je liever je eigen ontwerpen gebruiken? Dat kan natuurlijk ook! 


Deze workshop is een leuke manier om je verf te leren kennen, je aquareltechnieken te oefenen en op een ontspannen manier creatief bezig te zijn. 

Hopelijk voel je je geïnspireerd en enthousiast, dus pak je spullen.

Laten we aan de slag gaan!

Jaaa ik wil graag deze cursus volgen 

Het cursus en workshop abonnement. 

In alle hectiek die het dagelijks leven met je meebrengt is het belangrijk om ook een moment voor jezelf te pakken. Een moment waarin je lekker ontspannen bezig kunt zijn.

In de complete  cursus leren aquarelleren en de workshops leer je stap voor stap figuratieve en abstracte technieken waarmee je de basis legt voor je eigen creatieve handschrift. Nadat we verschillende technieken en elementen hebben geoefend gaan we verder met de eind projecten. 

De complete cursus bestaat uit +40 video's,  3 e-books, waarin de technieken beschreven worden en te downloaden ontwerp voorbeelden.
Daarnaast krijg je toegang tot de workshop luchten en silhouetten en diverse andere workshops. minimaal 4 keer per jaar worden er workshops toegevoegd.

online aquarel les

De online aquarel workshop luchten en silhouetten 

Op je bestelling zit een 60-daagse
100% Niet Goed, Geld Terug Garantie

hoe gebruik ik aquarelverf

Twijfel je nog?

Je kunt natuurlijk ook starten met ons gratis e-book. De technieken uit dit e-book zijn niet moeilijk, je hoeft er niet lang bij na te denken en zijn toch een mooie basis voor de leukste aquarel schilderingen.  Je leert o.a 

 • kleuren mengen
 • kleurgradaties maken
 • gewassen tonen maken
 • texturen maken

Ook laat ik zien hoe ik in mijn eigen werk combinaties van de technieken toepas. Vul je naam en mailadres in en ontvang het  gratis e-book binnen een paar minuten in je mailbox. 

aquarel cursus online
€ 39,95

Ja, start vandaag nog met de workshop luchten en silhouetten 

De workshop luchten en silhouetten is opgebouwd uit lessen over inspiratie, technieken en 13 eindwerken. In 32 lessen met 30 video’s leer je van alles over wassingen, kleurschakeringen en ordening van beeld. Bevallen de lessen niet? Meld het binnen 60 dagen na betaling. Dan krijg je zonder problemen je geld terug.