Studio Angelart onderdeel van Angelart Kunst en zo

Over Studio Angelart

 Kunstzinnige- en ambachtelijke technieken nog leuker en toegankelijker maken

Missie

Studio Angelart bestaat sinds 2020 en is onderdeel van Angelart Kunst&Zo, een galerie winkel waar kunst- en cultuur producten en kunstenaarsmaterialen ontwikkelt en verkocht worden. Angelart wil kunstzinnige- en ambachtelijke technieken nog leuker en toegankelijker maken.

Studio Angelart ontwikkeld producten voor iedere portomonnee. Van origineel beeldendwerk tot prints en ansichtkaarten, gedrukt op mooi dit papier. Van stationary tot workshop pakketten


Omdat workshops op lokatie niet altijd mogelijk zijn en omdat niet iedereen meer tijd heeft om naar een fysieke workshop of cursus te gaan kan je via onze online lessen en workshops leuke nieuwe technieken leren.


“Wij willen verbinden” We willen lichtjes in de ogen zien van makers,  bezoekers en deelnemers. We vinden het geweldig om te luisteren naar en te zien wat mensen werkelijk drijft. Dat is wat ons uiteindelijk bindt.”


Ons team

Angela Peters

Angela

Angelart Baas :)

Herman De weerd

Herman

Chef Angelart

Luisa de Haan

Luisa

Super hulp

Meike Bosch uit Hattem

Meike

Super hulp

Angelart Kunst&Zo

Gratis basis stempeltechnieken

Studio Angelart

Online en offline cursussen en workshops. Wij willen kunstzinnige- en ambachtelijke technieken nog leuker en toegankelijker maken.


Galerie Angelart kunst en Zo Hattem

Galerie Angelart

Bij Angelart kan je terecht voor beeldende Kunst en ambachtelijke producten van Angela zelf en van kunstenaars- en makers uit de regio kadootjes en kunstenaars materiale.


Webshop Angelart Kunst en zo

Webshop Angelart

Webshop Angelart is dè plek voor kunst printen, origineel kunstwerken, kaarten, (handgemaakte) producten, en kunstenaarsmaterialen 

Illustratie naar wens

Illustratie op maat

Ben je opzoek naar een verhalende illustratie op maat? Dan ben je bij Studio Angelart op het juiste adres
Angela peters wenskaarten

Wenskaarten 

Mooi vormgegeven enkele Angelart Wenskaarten zonder teksten, zodat je ze voor elke gelegenheid kunt gebruiken. Op de achterkant staan lijntjes voor het adres en is ruimte voor de postzegel. los verkrijgbaar of in sets. Ontworpen door Angela
art print angela peters poster illustratie studio Angelart

Studio Angelart 

kunstprints