Studio Angelart Producten

Studio Angelart ontwikkeld producten voor iedere portomonnee. Van origineel beeldendwerk tot prints en ansichtkaarten, gedrukt op mooi dik papier. Van stationary tot workshop pakketten


Omdat workshops op lokatie niet altijd mogelijk zijn en omdat niet iedereen meer tijd heeft om naar een fysieke workshop of cursus te gaan kan je via onze online lessen en workshops leuke nieuwe technieken leren.

ansichtkaarten studio Angelart

Angelart Kaarten

Het betreft enkele kaarten zonder teksten erop, zodat je ze voor elke gelegenheid kunt gebruiken. Op de achterkant staan lijntjes voor het adres en is ruimte voor de postzegel. los verkrijgbaar of in sets.
Nachtvlinder insecten kunstprint  Angela Peters Studio Angelart

Angelart Art Prints

Met zorg ontworpen prints, geprint op stevig 260 grams deluxe wolkenstructuur papier mat wit en heeft een A3 of A4 formaat
verjaardagskalender nachtvlinder

Verjaardagskalenders

Met deze Verjaardagskalender Vogels of Nachtvlinders vergeet je geen verjaardag meer. De verjaardagskalender heeft een voor elke maand zijn eigen nachtvlinder, de kalender en de nachtvlinders zijn ontworpen door Angela Peters. De kalender bestaat uit 13 bladen incl. voorkant. Gedrukt in Nederland op 200 grams papier.
creatieve thuis workshop pakketten

Stempel workshop pakketten

In de starters kits van Studio Angelart vind je alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met te gek gave stempel projecten.

Je leert de basistechnieken van stempelen en stempels snijden. Met alle benodigde gereedschappen, online video en trucs leer je om stap voor je eigen stempels te snijden en af te drukken.

krimpie Dinkie krimpfolie

Krimpkunst pakketten

Met het Krimpie dinkie DIY Krimp Kunst pakket vanStudio Angelart maak je je eigen krimpfiguurtjes met krimpfolie. Een leuke krimpie activiteit voor een vrije middag of bijvoorbeeld een (kinder) feestje, eigenlijk een workshop in een doosje

aquarelworkshop

Aquarel starters pakket 

In het “Angelart Aquarel starters pakket” vind je alles wat je nodig hebt om te starten met aquarellen. Je kunt natuurlijk een eigen ontwerp in aquarel uitwerken, maar met de ontwerpen uit het pakket en het transfer papier kan je ook bestaande ontwerpen overzetten op aquarel papier. Online vind je de filmpjes die horen bij het workshop pakket. 

online aquarellessen

Creatieve online lessen

Wij en onze samenwerkingspartners hebben diverse online lessen en workshops ontwikkeld. Creatieve en kunstzinnige lessen waar je direct mee aan de slag kan gaan.  In alle hectiek die het leven met zich meebrengt is het  belangrijk een moment voor jezelf te pakken. Lekker ontspannen bezig zijn en ook nog eens nieuwe skills aanleren  

Studio Angelart Producten

Ben je geïnteresseerd in onze producten? ze zijn te koop in onze webshop. Zou je de producten graag in je eigen winkel willen verkopen? Kijk dan op onze reseller pagina.