Angela Peters van Studio Angelart -Beeldend kunstenaar

Angela Peters van Studio Angelart -Beeldend kunstenaar

Mijn naam is Angela Peters ik ben 40 jaar en ik ben beeldend kunstenaar, illustrator, eigenaar van Angelart Kunst&Zo en Docent in de Beeldende- en Kunstvakken. Een bezige bij dus. Ik woon Hattem met mijn vriend en twee super leuke kinderen ( ze zijn alweer 15 en 18 dus super leuk grote kinderen dus 🙂

Aquarelverf voor beginners

We hebben 2 katten Igor en Coco (naar Igor Stravinsky en Coco Chanel)

Vanaf 2005 ben ik docent in de beeldende vakken in het speciaal onderwijs. O.a tekenen, schilderen, fotografie en digitale media. 

Ik heb een grote voorliefde voor schilderen. Bij het schilderen ben ik vooral bezig met de mens en vormen, structuren en kleuren uit de natuur. (Bos)dieren, vogels en flora. Ik vindt het geweldig om te zien wat de natuur ons te bieden heeft. 

Als ik aan het schilderen ben is er geen tijd. Ik ga zo op in mijn werk dat de tijd voorbij vliegt. Het zorgt voor een fijne flow, een geweldige staat van zijn. Het fijne gevoel dat ik ervaar bij het schilderen of bij het kunstzinnig bezig zijn wil ik graag over brengen op anderen. Creativiteit aanwakkeren, passies ontdekken,trots zijn op wat je doet, tijd voor jezelf, even ontspannen, dat is wat ik mensen mee wil geven. 

Vorig jaar op 14 februari opende wij de deuren van Angelart Kunst&Zo. We zaten vol ideeën. Bijzondere beeldende kunst, -(handgemaakte) producten, creatieve kunstzinnige workshops en lessen, lezingen en kleinschalige huiskamer concerten was waar wij voor gingen. Het doel beeldende kunst van regionale makers en bijzondere producten is gelukt. De rest nog niet, COVID-19 gooide net als bij velen roet in het eten. 

Dit betekend niet dat we rustig hebben afgewacht. Omdat er veel mensen zijn die toch wel lekker bezig willen zijn en nieuwe hobby’s en oude geliefde bezigheden willen (her) ontdekken heb ik thuisworkshops ontwikkeld. Momenteel stempel thuisworkshops, een aquarel thuisworkshop en krimp kunst thuisworkshops. Deze workshops zijn al door heel veel mensen ontdekt. Geweldig als mensen een foto delen met hun gemaakte creaties. Daar wordt ik blij van. Ik hou van lichtjes in de ogen van deelnemers. Als het niet live kan dan maar online. 

Link naar de thuisworkshops

Nu ben ik toffe online aquarel lessen aan het ontwikkelen.  Kijk hier voor meer informatie over de lessen >>>> mijn e-book 10 aquarel technieken is gratis te downloaden.  Ze staan op de website Er is ook een boekje met 10 stempeltechnieken. De online lessenserie hierbij zit al wel in mijn hoofd maar deze ben ik nog niet aan het maken. Alles op z’n tijd. 

Angelart Kunst&Zo van Herman de Weerd en Angela Peters

De plek voor kunst, ambacht, creativiteit, dromen en verbinden.

angelart kunst en zo hattem Angela Peters

Angelart Kunst&Zo van Angela Peters en Herman de Weerd

Over de schrijver
Reactie plaatsen