Kunstmaand Hattem en de online aquarel cursus aanbieding
03 mei 2021 
in Aquarel

Kunstmaand Hattem en de online aquarel cursus aanbieding

Kunstmaand Hattem,de start van een fijn kunst seizoen. Tijdens deze start is ook  mijn online aquarel cursus gelanceerd. Ik zal er even wat meer over vertellen.


De kunstmaand Hattem is een kunstroute met ruim 100 werken, beeldentuinen en open ateliers. Hattem is deze maand dus één grote kunstgalerie. Natuurlijk doen wij samen met onze buren van het ‘Museumkwartier’ mee aan dit evenement. Wat geweldig dat we mogen wonen en werken in dit creatieve bolwerk. Elke zaterdag hebben we rond ons plein een installatie met rode schoenen staan en de ramen en etalages zijn ingericht met kunstwerken, gedichten en installaties. Komende tijd zal ik regelmatig wat foto’s van deze ramen posten op facebook en instagram.


Kunstmaand Hattem Angelart Kunst&Zo en ons plein

Kunstmaand Hattem ons plein

Ons plein rond:


Angelart kunst&zo Achterstraat 50:
Erik Borst uit Hattem www.eborst.nl
Lia Nauta uit Zwolle www.lianauta.nl
Harmke Zwep uit Vierhouten www.harmkezwep.exto.nl
Buurtzorg Hattem Molenbelt 2:
Angela Peters uit Hattem www.angelartkunstenzo.nl info@angelapeters.nl
Art-Niveau Molenbelt 2:
René Eenhoorn uit Hattem tel. 038-4445226
Hartje Hattem Molenbelt 2:
Jeroen Bijl uit Arriën www.achteresch.nl w.bijl5@planet.nl
Hoedenatelier Zoetelief Molenbelt 2:
Grietje Verwoerd Hattem g.verwoerd@kpnplanet.nl
Teo Visser Molenbelt 1:
Simone Visser uit Lochem www.simonevisser.com info@simonevisser.com
Wim Visser uit Velp wimwillemvisser@gmail.com
Posthuis Makelaardij Zuidwal 52:
Jan van der Meij Exloo www.schaduwlicht.nl jvandermeij@schaduwlicht.nl

meer info over de kunstmaand Hattem 

rtv hattem kunstmaandvideo van RTV Hattem over de kunstmaand en Angelart


1 mei was ook de lancering van de online aquarel cursus


Zoals je misschien wel weet zijn we met een hoofd vol ideeën met Angelart Kunst&Zo begonnen. Veel ideeën konden afgelopen tijd nog niet door gaan. Denk o.a. aan de workshops en lessen. Voor de workshops had ik al wat ontwikkeld in de vorm van thuisworkshop pakketten. Beduusd door het succes waren de pakketten even een tijdje uitverkocht maar alles is nu weer ruim op voorraad 🙂

Nu dus ook de online aquarel cursus

In de cursus leren aquarelleren leer je stap voor stap figuratieve en abstracte technieken waarmee je de basis legt voor je eigen creatieve handschrift. Deze technieken komen samen in een eindwerk waaraan je tijdens de afsluitende thema opdrachten werkt.

De cursus bestaat uit drie verschillende thema’s

  • Monochroom
  • Kleuren mengen
  • Structuren

Doorloop de lessen uit de drie verschillende thema’s, oefen met eigentijds aquarel technieken, maak kleine experimentele kunstwerkjes, ontwikkel je eigen creatieve handschrift en werk ondertussen stap voor stap aan je eigen kunstwerk, Een geweldig bloem stilleven!
De cursus bestaat uit +40 video’s,  3 e-boeken waarin de technieken beschreven worden en te downloaden ontwerp voorbeelden. 

Ter ere van de introductie en de kunstmaand is de cursus nu te koop met een flinke korting.

 

Over de schrijver
Na 17 jaar als docent werkzaam geweest te zijn in het voortgezet speciaal onderwijs, was het voor Angela tijd om haar droom te volgen en startte ze de Galerie winkel Angelart Kunst & Zo en Studio Angelart. Hier kan Angela haar liefde voor kunst en onderwijs prachtig met elkaar combineren. Zelfstandig kunstenaar was Angela toen al jaren, waarbij de focus ligt op de mens, de natuur en het ambacht. Angela is een maker: je kunt haar elke dag bezig zien met iets te maken, waarbij ze geniet van de kleine dingen in de natuur. Hierbij kijkt ze voorbij de oppervlakkige delen en zoomt ze in op de details. Als je Angela blij wilt maken, dan geef je haar de kans om zich te verbinden: te verbinden met de lichtjes in de ogen van de klanten, de bezoekers en de deelnemers. Vertel haar, maar beter nog, laat haar zien wat je daadwerkelijk drijft. Dat verbinden zie je ook terug in Angela haar thuissituatie: samen met haar twee kinderen, haar partner en de kinderen van haar partner vormt ze een prachtig mozaïek gezin.
Reactie plaatsen