Laat je inspiratie zien op 10 x 10
04 maart 2024 

Laat je inspiratie zien op 10 x 10

Doe mee met het leukste kleine schilderij van Hattem

Op Zaterdag 25 mei 2024 wordt het jaarlijkse Kunstfestival weer gehouden in Hattem.

Voorgaande jaren is er een leuke schilderij wedstrijd gehouden door het laten beschilderen van kleine 10x 10 bordjes. Dit jaar wordt de wedstrijd ook weer gehouden, nu vanuit Angelart Kunst&Zo

Alle technieken zijn toegestaan…

Alle technieken zijn toegestaan, zolang het formaat het zelfde blijft.

Meedoen: Voor iedereen vanaf 16 jaar.

Vanaf nu kun je bij ons in de winkel een bordje ophalen om thuis te beschilderen/ tekenen/beplakken/ boetseren/ mixed media – alles is mogelijk.

Dus: Wat inspireert jou en hoe inspireer jij anderen?

De bordjes moeten uiterlijk donderdag 23 mei bij ons ingeleverd zijn.

Meedoen: voor kinderen/ jeugd tm 15 jaar.

Er is gelegenheid op het kunstfestival zelf op zaterdag 25 mei tussen 11.00 en 17.00 uur om voor onze winkel aan de Achterstraat 50 bordjes van 10 x 10 te beschilderen met acrylstiften en acrylverf van Talens.


Inspireer de jury.

Jury:

Een publiek jury zal de bordjes van de volwassenen tijdens het kunstfestival op zaterdag 25 mei .

De winnaars krijgen naast de eeuwige roem een schitterende prijs van kunstschildersmaterialen. (Mede beschikbaar gesteld door Royal Talens)

Een week later worden de bordjes van de kinderen, die op het kunstfestival zelf zijn geschilderd/getekend, ook door een jury beoordeeld in verschillende leeftijdscategorieën en ook daar worden mooie prijzen aan gekoppeld.

Rechten: 

Duinkerken uit Hattem is bedenker en samen met Angelart Kunst&Zo eigenaar van deze wedstrijd. Alle rechten berusten bij Angelart Kunst&Zo. Deelnemers aan de wedstrijd verlenen toestemming aan de organisatie om hun naam en woonplaats en ingestuurde schilderij tentoonstelling te stellen en te gebruiken in persuitingen. De bordjes blijven eigendom van Angelart Kunst&Zo.

Informatie:

Onze winkel is gevestigd aan de Achterstraat 50 te Hattem. Voor informatie: kijk ook op onze website www.angelartkunstenzo.nl

Hopelijk zie ik je snel en haal je je 10 x 10 tegeltje,

Groetjes,

Angela

Schilderijwedstijd Hattem

Over de schrijver
Na 17 jaar als docent werkzaam geweest te zijn in het voortgezet speciaal onderwijs, was het voor Angela tijd om haar droom te volgen en startte ze de Galerie winkel Angelart Kunst & Zo en Studio Angelart. Hier kan Angela haar liefde voor kunst en onderwijs prachtig met elkaar combineren. Zelfstandig kunstenaar was Angela toen al jaren, waarbij de focus ligt op de mens, de natuur en het ambacht. Angela is een maker: je kunt haar elke dag bezig zien met iets te maken, waarbij ze geniet van de kleine dingen in de natuur. Hierbij kijkt ze voorbij de oppervlakkige delen en zoomt ze in op de details. Als je Angela blij wilt maken, dan geef je haar de kans om zich te verbinden: te verbinden met de lichtjes in de ogen van de klanten, de bezoekers en de deelnemers. Vertel haar, maar beter nog, laat haar zien wat je daadwerkelijk drijft. Dat verbinden zie je ook terug in Angela haar thuissituatie: samen met haar twee kinderen, haar partner en de kinderen van haar partner vormt ze een prachtig mozaïek gezin.
Marc Gilbert klant
Door

Marc Gilbert klant

op 15 Mar 2024

Kan ik ook een eigen 10x10 bordje canvas paneel opsturen? Kleine schilderijtjes Hattem

Reactie plaatsen