wat doe je met zwart aquarelpapier, metallic aquarelverf en neon gel pennen.
15 oktober 2022 
in Nieuws

wat doe je met zwart aquarelpapier, metallic aquarelverf en neon gel pennen.

The gift season van Royal Talens is geopend. Van 15 oktober tot en met 31 december zijn er heel veel leuke Talens aanbiedingen in de webshop en en in de winkel van Angelart, waaronder zwart aquarelpapier, Van Gogh metallic- en iriserende aquarelverf en neon gel pennen. 

Het najaar is begonnen en het is tijd om de activiteiten binnenshuis weer op te pakken. Dit gaat nog leuker als je producten voor een zacht prijsje kunt inslaan. Bekijk hier de digitale Talens gift season folder en ontdek welke aanbiedingen er tot 31 december 2022 gelden. 

Zelf zijn we erg enthousiast over het zwarte aquarelpapier in combinatie met de Van Gogh aquarelverf Specialty Colours Aquarelverf pocket box. Deze Specialty-selectie bevat metallic- en iriserende kleuren en hebben een super mooi effect op het zwarte papier. Leuk voor bijvoorbeeld kerstkaarten.

Deze Van Gogh specialty aquarelverf heb ik uitgeprobeerd op zwart en wit aquarel papier. Super leuk om te zien welk effect dit geeft. Op het zwarte aquarel papier knallen de kleuren je tegemoet. Op het witte papier lijkt er in eerste instantie niet zoveel te gebeuren, maar als je het licht er op laat schijnen zie dat er wel degelijk iets gebeurd. De kleuren worden heel subtiel zichtbaar. Dit kan je toepassen door rechtstreeks op het witte papier te schilderen maar ook in combinatie met andere aquarel kleuren. 

Knal op zwart, subtiel op wit. Allebei mooi!

Bekijk het filmpje en ontdek het zelf!


Een andere favoriet van mij zijn de Gelly pennen met fluoriserende Moonlight kleuren. Deze zijn ook super op het zwarte aquarel papier

 

Gelly pennen met fluoriserende Moonlight kleuren.

veel leuke Talens aanbiedingen Bij Angelart


Over de schrijver
Na 17 jaar als docent werkzaam geweest te zijn in het voortgezet speciaal onderwijs, was het voor Angela tijd om haar droom te volgen en startte ze de Galerie winkel Angelart Kunst & Zo en Studio Angelart. Hier kan Angela haar liefde voor kunst en onderwijs prachtig met elkaar combineren. Zelfstandig kunstenaar was Angela toen al jaren, waarbij de focus ligt op de mens, de natuur en het ambacht. Angela is een maker: je kunt haar elke dag bezig zien met iets te maken, waarbij ze geniet van de kleine dingen in de natuur. Hierbij kijkt ze voorbij de oppervlakkige delen en zoomt ze in op de details. Als je Angela blij wilt maken, dan geef je haar de kans om zich te verbinden: te verbinden met de lichtjes in de ogen van de klanten, de bezoekers en de deelnemers. Vertel haar, maar beter nog, laat haar zien wat je daadwerkelijk drijft. Dat verbinden zie je ook terug in Angela haar thuissituatie: samen met haar twee kinderen, haar partner en de kinderen van haar partner vormt ze een prachtig mozaïek gezin.
Reactie plaatsen