Gelly Roll Stardust gelpennen van Sakura
15 oktober 2022 

Gelly Roll Stardust gelpennen van Sakura

12 glitter kleuren 

De Gelly Roll Stardust gelpennen van Sakura zijn super gaaf op verschillende soorten papier onder andere zwart of wit papier  en als subtiel detail in aquarel schilderingen. De set bestaat uit 12 kleuren en bestaan uit pigment inkt op waterbasis. De pennen zijn super glitterig en zijn goed te gebruiken voor handlettering, kerstkaarten of voor details in je aquarel kunstwerken. Bij het gebruik van de gelpennen valt het mij op dat ze heel fijn schrijven. De pen glijdt heel fijn over het papier zonder veel druk te zetten en heeft een constante inktstroom als je hen net nieuw in gebruik neemt en als je het laatste beetje inkt gebruikt.


Doorzichtige pen, dan weet je wat je hebt 

Het is handig dat de pen doorzichtig is, zo kun je goed zien hoeveel inkt er nog in de pen zit. De pen kan je helemaal leegschrijven maar is helaas niet bij te vullen. Gelpennen bijvullen, dit kan eigenlijk nooit met gelpennen maar persoonlijk zou ik dat een mooie duurzame ontwikkeling vinden. Dus wellicht is hier nog een verbeter slag te maken ( maar dat is in vele industrien) De kleuren komen op het witte papier het felst over, op het zwarte papier is het wat subtieler. Het effect is dan het best te zien als je het papier beweegt. De hoeveelheid glitter vind ik heel bijzonder. In dit bijgevoegde filmpje kan je het verschil in effect op zwart en wit zien.


Gelly Roll Stardust gelpennen van Sakura

Bij Angelart zijn verschillende pennen verkrijgbaar, fineliners, gelpennen. In grote sets, kleine sets of ( sommige varianten) los verkrijgbaar. Deze Sakura Gelly Stardust bestaat uit 12 sprankelende heldere inktkleuren, met dichte gelinkt. De inkt is snel drogend en lichtvast, het geeft strakke lijnen, je hebt hiermee geen bloedende lijnen. 

- Type: Gelpen
- Kleur pen: Transparante glitter kleuren
- Schrijfbreedte: 0.5 mm
- Niet navulbaar

Gelpennen bij Angelart

Gelpennen in combinatie met aquarelverf

Dit filmpje kerstballen in aquarelverf is onderdeel van een hele serie kerst aquarel schilderingen en deze is te vinden in de online werkplaats van Studio Angelart. In dit filmpje wordt naast aquarelverf ook heel subtiel gebruik gemaakt van de Gelly Roll Stardust gelpen. Hier wordt het haakje mee gemaakt. Natuurlijk zouden ook de ballen zelf versierd kunnen worden met gelpen details. Je kunt met de gelpen gewoon over de aquarelverf heen tekenen. 

Vriendelijke groet, Angela 


Over de schrijver
Na 17 jaar als docent werkzaam geweest te zijn in het voortgezet speciaal onderwijs, was het voor Angela tijd om haar droom te volgen en startte ze de Galerie winkel Angelart Kunst & Zo en Studio Angelart. Hier kan Angela haar liefde voor kunst en onderwijs prachtig met elkaar combineren. Zelfstandig kunstenaar was Angela toen al jaren, waarbij de focus ligt op de mens, de natuur en het ambacht. Angela is een maker: je kunt haar elke dag bezig zien met iets te maken, waarbij ze geniet van de kleine dingen in de natuur. Hierbij kijkt ze voorbij de oppervlakkige delen en zoomt ze in op de details. Als je Angela blij wilt maken, dan geef je haar de kans om zich te verbinden: te verbinden met de lichtjes in de ogen van de klanten, de bezoekers en de deelnemers. Vertel haar, maar beter nog, laat haar zien wat je daadwerkelijk drijft. Dat verbinden zie je ook terug in Angela haar thuissituatie: samen met haar twee kinderen, haar partner en de kinderen van haar partner vormt ze een prachtig mozaïek gezin.
Reactie plaatsen