Collage van geometrische figuren met aquarelverf dag 27
22 februari 2021 

Collage van geometrische figuren met aquarelverf dag 27

Collage van geometrische figuren met aquarelverf dag 27. Vandaag gaan we een collage maken. We hebben de afgelopen tijd al heel wat proefjes verzameld. Sommigen zijn wat beter gelukt dan anderen, maar veel proefjes hebben zeker wel een bijzondere detail.

collage van geometrische figuren

collage van geometrische figuren

Deze bijzondere details kunnen we gebruiken voor onze collage van geometrische figuren. Ik gebruik vandaag de cirkel. Wil je liever een andere vorm gebruiken, dan kan dat natuurlijk ook. Je knipt de cirkels uit je proefjes. Je kan een rond voorwerp gebruiken als mal. Ik gebruik de binnenkant van een rol tape.

We zijn hier voor een dagelijkse uitdaging, 30 dagen een uitdaging met aquarelverf. Deze 30 dagen gaat helemaal over aquarelverf. Met behulp van leuke, eenvoudige technieken leren we van alles over de verf, kleuren en vormen. We gaan dus niet perse iets, een figuratieve voorstelling oid maken maar we doen een materialen/ kleuren en technieken onderzoek. We leren door spelen en ontdekken de basisprincipes van het aquarellen. Dus kies je favoriete papier, aquarellen en penselen, en ga aan de slag. Vandaag maken we een collage.

Mijn naam is Angela Peters en ik ben eigenaar van de galerie winkel Angelart Kunst&Zo. Ik wil naast een winkel waar kunst- en cultuur producten verkocht worden ook tijd en ruimte maken voor het aanbieden van workshops en lessen. Tijdens de Coronatijd kwam ik er achter dat er veel vraag is naar producten om zelf dingen te maken. Het liefst als kant en klare pakketten

Daarom hebben we de thuisworkshop pakketten ontwikkeld. Een workshop in een doosje. complete pakketten met materialen om lekker zelf aan de slag te gaan. Momenteel hebben we de stempel pakketten en de DIY Krimpkunst pakketten en werken we aan de aquarelverf pakketten en monoprint pakketten. Wel hebben we lossen producten voor aquarellen zoals penselen en de Natuurlijk Angelart aquarelverf set

Wat kan je allemaal met aquarelverf? We delen graag gratis 10 technieken die de basis zijn voor deleukste aquarel schilderingen. Download het e-Book. 

Over de schrijver
Reactie plaatsen